Striptease

Uitgebreide variatie aan stripsters en stripthema`s
Folder vrijgezellenfeest striptease Club Casanova

Open tot diep in de nacht

Striptease sensatie

Laat je betoveren door onze uitgebreide variatie aan verleidelijke stripsters en thematische striptease shows. Al onze striptease shows zijn ontworpen om u een onvergetelijke en verleidelijke avond te geven. Club Casanova is tot in de nachturen geopend en wij verwelkomen vrijgezellengroepen voor een verleidelijke ervaring.

Vrijgezellengroepen

Beleef de sfeer van Club Casanova

Voor vrijgezellengroepen bieden wij een unieke en luxe ervaring. Bij binnenkomst betreedt u een sjiek bordeel waarvan de deuren al langer dan 30 jaar geopend zijn. Onze accommodatie straalt een prachtige ambiance uit. Echt een ervaring op zich! Club Casanova is nu beschikbaar voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, verjaardagsfeesten of gewoon een gezellige middag- of avondactiviteit. Onze professionele stripsters zorgen voor eigentijdse striptease shows met een uitgebreide variatie aan thema’s. Speciale wensen? Aarzel niet om ze te delen, wij zullen ons best doen om ze te vervullen!
Folder voor vrijgezellenfeest Club Casnova

De perfecte locatie

De perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest

Voor het perfecte vrijgezellenfeest in Enschede hoef je niet verder te zoeken. Club Casanova is dé locatie waar stijl, plezier en verleiding samenkomen. Onze ervaren dames weten precies hoe ze jullie maximaal kunnen vermaken. Maak een afspraak om rekening te houden met speciale wensen en om een ruimte te reserveren.
Disco bal met kleine spiegeltjes
Uw Locatie, Onze Magie
Arrangementen en Entertainers op Maat!
Club Casanova kan ook naar uw gewenste locatie komen. Wij bieden op maat gemaakte arrangementen en entertainers, zodat u overal kunt genieten van onze betoverende striptease shows.
striptease vrouw paaldanseres

Vier je vrijgezellenfeest bij Club Casanova

Vrijgezellenfeest in Twente

Arrangement voor heren/ vrouwen.

Bij Club Casanova bieden wij de perfecte feestavond voor u aan. Het arrangement bevat een uur lang kwalitatief vermaak. Daarnaast bevat het striptease arrangement de volgende onderdelen:

Prijzen

Striptease op locatie.

Prijzen

Taxi kosten