Veelgestelde vragen

Onze FAQ wordt geregeld aangepast om u zo goed mogelijk te informeren over zaken die van belang zijn voor wanneer u een bezoek aan Club Casanova brengt. Wij gaan ervan uit dat u tijdens uw bezoek aan Club Casanova op de hoogte bent van ons huisboek en regels en dat u deze zal naleven. Mocht u nog vragen hebben over onze FAQ, dan kunt u contact met ons opnemen.

Algemene vragen

Om gebruik te kunnen maken van onze service, moet u minimaal 21 jaar oud zijn.
Wij zorgen ervoor dat onze dames te allen tijde hygiënisch voorbereid zijn voor elke boeking. We verwachten ook dat onze klanten zich aan hygiënische normen houden tijdens een boeking.
Wij bezorgen de dames discreet op een passende afstand. Als u specifieke voorkeuren heeft met betrekking tot de afleverlocatie van de dame, kunt u dit met ons bespreken.

Bij Club Casanova bieden wij boekingen zonder verborgen kosten aan. Wij communiceren duidelijk en transparant, en onze prijzen zijn te vinden op de homepagina.

Onze dames bepalen zelf hun werktijden en schema’s. Wij werken niet met vaste planningen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid en werktijden van onze dames.
Ja, Club Casanova beschikt over een vergunning van de gemeente, die geldig is tot 2026. Hierdoor opereren wij volledig legaal en in overeenstemming met de wettelijke regels van de overheid en de gemeente. Daarnaast volgen wij de Nationale Hygiëne- en Veiligheidsrichtlijnen.

Boekings vragen

Bij het boeken van een dame bij Club Casanova, stelt u samen met ons bureau een tijdsbestek in waarvoor een specifieke prijs geldt. De manier waarop u deze tijd wilt benutten, is volledig aan u. Houd er rekening mee dat onze minimale boekingsduur één uur bedraagt. We bieden geen boekingen van slechts 30 minuten aan.
Nee, bij Club Casanova is het niet mogelijk om via e-mail te boeken. Gelieve telefonisch contact met ons op te nemen om uw boeking te regelen.
Nee, wij staan geen ‘wap’ (gebruik van verdovende middelen) boekingen toe, omdat dit de veiligheid van onze dames en klanten in gevaar kan brengen. Onze prijzen zijn marktconform, inclusief reiskosten voor onze chauffeurs. Onze reguliere prijs is € 220,- per uur binnen een straal van 10 kilometer.
Voor de prijzen van specifieke verzoeken nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor gedetailleerde informatie.

Er zijn twee betaalopties beschikbaar voor uw boekingen:

  1. Digitaal via een tikkie of;
  2. in contanten.


We wijzen u erop dat de dame eerst bij aankomst op locatie betaalt wordt. Na betaling zal de dame de service verlenen.

  • Kosten voor eventuele taxi kosten dienen voor het plaatsvinden van de service betaald te worden.
  • Tikkies kunnen betaald worden via Whatsapp: +31(0)53 4322840 en hebben een discrete betalingsomschrijving.

Er worden annuleringskosten in rekening gebracht vanwege het gereserveerde tijdslot, evenals voor de benzinekosten, chauffeur, dame en administratieve kosten. De annuleringskosten bedragen € 50,-.”

Nee, het is niet mogelijk om te onderhandelen over de prijs van een boeking.
Als u uw boeking wilt verlengen, kunt u dit aan de dame doorgeven, zij zal dit aan ons doorgeven. Verlengingen moeten onmiddellijk na bevestiging aan de dame worden betaald, hetzij contant of via een Tikkie.”

In geval van onverwachte verhindering, terwijl de dame al onderweg is, heeft u de mogelijkheid om de afspraak te annuleren. Houd er echter rekening mee dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht vanwege het toegewezen tijdsblok en de kosten voor brandstof, chauffeur, dame en administratie.

We verzoeken u vriendelijk om de annulering telefonisch aan ons door te geven. De kosten voor annulering bedragen €50,-. Als u de annulering binnen 15 kilometer na vertrek aan ons doorgeeft, kunnen we overwegen om geen kosten in rekening te brengen.

Ja, het is mogelijk om tijdens uw lopende afspraak een extra dame te boeken, maar dit moet worden besproken met beschikbare dames. Neem contact met ons op voor verdere details.

Het kan voorkomen dat er geen klik is met de dame en dat u de boeking wilt annuleren. Wij respecteren uw beslissing, maar moeten rekening houden met gemaakte kosten, zoals reiskosten. We zijn echter wel bereid om flexibel te zijn, afhankelijk van de afstand die de dame heeft afgelegd. Houd er rekening mee dat we kosten in rekening brengen voor afstanden boven de 15 kilometer.

Graag vragen wij u om ons telefonisch de annulering door te geven of aan de dame ter plekke. De kosten voor het annuleren bedragen € 50,-.

Nee, wij accepteren geen betalingen achteraf voor boekingen.